Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Δείτε τι έγινε σήμερα στις Κεντρικές Φυλακές με τον Σάββα Βέργα

Το έλα να δεις φαίνεται να έγινε σήμερα στις Κεντρικές Φυλακές με τον πρώην δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα. 
Περιστατικό ανάρμοστης συμπεριφοράς με πρωταγωνιστή τον τέως δήμαρχο Πάφου σημειώθηκε στις Κεντρικές Φυλακές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, το περιστατικό συνέβη σήμερα Παρασκευή (26 Αυγούστου) όταν ο Σάββας Βέργας ζήτησε να βγει από τις Φυλακές προκειμένου να επισκεφθεί την μητέρα του, η οποία όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, αντιμετωπίζει ιατρικά προβλήματα, ζητώντας ουσιαστικά να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης.

Η μητέρα του Σάββα Βέργα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αντιμετωπίζει οσφυαλγία. Τα πνεύματα άναψαν, όταν επεξηγήθηκε στον τέως δήμαρχο, ότι κάτι τέτοιο δεν αποτελεί σοβαρό ιατρικό πρόβλημα. Ο ίδιος δεν το δέχθηκε και φέρεται να απείλησε τον δεσμοφύλακα, ο οποίος χειρίστηκε το περιστατικό.

Σε κάποιο σημείο της λογομαχίας, ο Σάββας Βέργας φέρεται να φώναξε στον δεσμοφύλακα: "Ξέρεις με ποιον μιλάς, είμαι Δήμαρχος εγώ, είμαι Δήμαρχος..". 
Ο Σάββας Βέργας επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά απειλώντας τον δεσμοφύλακα. Υπογραμμίζεται ότι ο σχετικός κανονισμός προβλέπει επίσκεψη μόνο σε κρίσιμες περιπτώσεις, σοβαρών ασθενειών.

Ο τέως δήμαρχος μετά το περιστατικό αυτό, οδηγήθηκε σε κελί. Σύμφωνα με την Διεύθυνση των Φυλακών αντιμετωπίζει πειθαρχικές ευθύνες για ανάρμοστη συμπεριφορά.


http://www.sigmalive.com/news/local/357644/epeisodio-me-verga-sto-keli-gia-anarmosti-symperifora#.dpuf