Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Δείτε ποιος και που έκλεψε ασθενοφόρο και προκάλεσε ατύχημα



Ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, έκλεψε το πρωί άγνωστος άνδρας, ο οποίος το οδήγησε μέχρι την παραλιακή λεωφόρο και αφού προσέκρουσε σε δυο σταθμευμένα οχήματα, εγκατέλειψε πεζός της σκηνή. Μετά από υποδείξεις πολιτών, η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε λίγο μετά το μεσημέρι ένα πρόσωπο, ως ύποπτο για την υπόθεση.
 

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άγνωστος άνδρας, πιθανώς αλλοδαπός, μπήκε στο σταθμευμένο ασθενοφόρο και αφού παρέσυρε και την προστατευτική μπάρα εισόδου, οδήγησε το όχημα με νότια κατεύθυνση.

Σε πάροδο του παραλιακού δρόμου το ασθενοφόρο προσέκρουσε σε δυο σταθμευμένα οχήματα και ακολούθως εγκατέλειψε πεζός τη σκηνή, ενώ περίπολα που κλήθηκαν άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ αξιωματικός της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία πολίτη, εντοπίστηκε  λίγο μετά τις 14:00 ένας αλλοδαπός, ο οποίος έφερε τραύμα στο πόδι και μεταφέρθηκε για περίθαλψη στο Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ αναμένεται να ανακριθεί για να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.



κυπε