Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Βούτηξαν ασημένια κολιές, βραχιόλια και καδένες μεγάλης αξίας



Ασημένια κολιέ, βραχιόλια και καδένες συνολικής αξίας τριών χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν το Σαββατοκύριακο από κατάστημα στα Κάτω Λεύκαρα.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα το πρωί καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λευκάρων από την Ελληνοκύπρια ιδιοκτήτρια καταστήματος στα Κάτω Λεύκαρα που πωλεί ασημικά και κεντήματα, ότι μεταξύ των ωρών 07.30 – 08.00 των ημερομηνιών 27 – 29 Αυγούστου, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημα της και έκλεψαν διάφορα ασημένια και επίχρυσα κοσμήματα όπως κολιέ, βραχιόλια και καδένες, συνολικής αξίας 3 χιλιάδων ευρώ.

'Ανδρες του Αστυνομικού Σταθμού Λευκάρων και του ΤΑΕ Λάρνακας επισκέφθηκαν την σκηνή και από έρευνες που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο στο κατάστημα αφού έσπασαν την μπροστινή γυάλινη βιτρίνα του υποστατικού.

Το κατάστημα δεν διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη έναντι κλοπής, ούτε υπάρχει εγκατεστημένο κλειστό σύστημα παρακολούθησης και σύστημα συναγερμού.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας δακτυλοσκόπησαν τη σκηνή και περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λευκάρων.


κυπε