Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Δείτε που δύο οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες



Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 25ης Αυγούστου 2016 μέχρι και τις 06.00 της 26ης Αυγούστου 2016 ανταποκρίθηκε σε 31 κλήσεις για βοήθεια ,17 πυρκαγιές, 13 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.


Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι η ώρα 22.52 ψες λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε όχημα στην οδό Αντρέα Συγγρού στην Ανθούπολη και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με αποτέλεσμα η ώρα 23.14 η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο.

Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στο δρόμο απέναντι από την οικία του ιδιοκτήτη. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε τυλιχτήρας νερού από το νερό του πυροσβεστικού οχήματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Επίσης, χθες νωρίς το πρωί, λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε όχημα στην οδό Λυκούργου στη Αραδίππου το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο σε ανοιχτό χώρο μπροστά από ιδιωτική κατοικία και ο ιδιοκτήτης το χρησιμοποιούσε για εξαρτήματα.

Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας “Υπαστυνόμου Ανδρέα Παπαδόπουλου”. Από την πυρκαγιά το εσωτερικό του οχήματος υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς οφείλονται σε εμπρησμό.


κυπε