Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Δείτε γιατί συνέλαβαν ανήλικο στη Λεμεσό



Υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, μαχαιροφορίας και αντίστασης σε νόμιμη σύλληψη διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας δεκαπεντάχρονος.


Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι γύρω στις 2.50 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λεμεσό, δύο άτομα παραβίαζαν αυτοκίνητα. Μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στην περιοχή εντόπισαν δύο νεαρά πρόσωπα τα οποία περπατούσαν σε πεζοδρόμιο.

Αφού τους πλησίασαν για έλεγχο, οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή, με αποτέλεσμα ο ένας να καταφέρει να διαφύγει. Ο δεύτερος ανακόπηκε από την Αστυνομία και προέβαλε αντίσταση. Έσπρωξε και κτύπησε μέλος της Αστυνομίας στο θώρακα και σε έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, καθώς επίσης και άλλα αντικείμενα.

Ο νεαρός, ηλικίας 15 χρόνων, δεν έδινε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την παρουσία του στην περιοχή, ούτε στοιχεία για εξακρίβωση της ταυτότητας του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Το μέλος της Αστυνομίας που κτυπήθηκε, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι φέρει κάκωση στο θώρακα και εκδορές στα χέρια.



κυπε