Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα στην ΚύπροΑσθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3
µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια, µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ.
Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και τοπικά το απόγευµα στα νοτιοδυτικά, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, στους 21 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες την Κυριακή δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση.