Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Νεκρός Ρώσος τουρίστας σε παραλία της Ορόκλινης



Ρώσος τουρίστας, ηλικίας 58 χρόνων, εντοπίστηκε το μεσημέρι νεκρός σε παραλία της Ορόκλινης.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 13.30 το μεσημέρι λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης ότι σε παραλία της περιοχής, βρισκόταν αναίσθητος ένας άνδρας ο οποίος ανασύρθηκε από τη
θάλασσα από άλλους λουόμενους.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η σορός δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.
 
Με ασθενοφόρο ο άνδρας διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός.
 
Από εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός είναι 58χρονος, από τη Ρωσία, ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στην Κύπρο και διέμενε μόνος του σε ξενοδοχείο στην παραλιακή περιοχή Ορόκλινης.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 58χρονου Ρώσου θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του αύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η τουριστική εταιρεία με την οποία ο 58χρονος έφτασε στην Κύπρο για διακοπές, έχει αναλάβει να ενημερώσει τους οικείους του στη Ρωσία για το θάνατό του.



κυπε