Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Γυναίκα αστυνομικός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο



Γυναίκα αστυνομικός στη Λάρνακα τραυματίστηκε ελαφρά όταν νεαρός οδηγός αυτοκινήτου την παρέσυρε και την έριξε στο έδαφος.


Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 03.10 σήμερα τα ξημερώματα μέλη της Τροχαίας Λάρνακας βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία με υπηρεσιακό όχημα το οποίο οδηγούσε γυναίκα αστυνομικός με συνοδηγό συνάδελφό της, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Παναγούλη με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα.

Σε κάποια στιγμή οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρά άτομα να εισέρχεται από τη διασταύρωση ενώ τα φανάρια τροχαίας ήταν κόκκινα, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού με κατεύθυνση προς το λιμάνι.

Το αστυνομικό περίπολο ακολούθησε το αυτοκίνητο των νεαρών κάνοντας σήμα με τους φάρους και τις σειρήνες στον οδηγό να σταματήσει χωρίς όμως αυτό να γίνει κατορθωτό.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα και αφού ακολούθησε διάφορες διαδρομές εντός της Λάρνακας, οδηγώντας επικίνδυνα και κάνοντας διάφορες τροχαίες παραβάσεις, εισήλθε σε αδιέξοδο όπου και αναγκάστηκε να σταματήσει.

Η αστυφύλακας σταμάτησε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο πίσω από το όχημα που οδηγούσε νεαρός άνδρας, ο οποίος κινήθηκε απότομα με πισινή ταχύτητα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί ελαφριά με το αυτοκίνητο της Αστυνομίας.

Η αστυφύλακας κατέβηκε από το αυτοκίνητο και κινήθηκε προς το μέρος του οδηγού του οχήματος ενώ ο συνάδελφος της κινήθηκε προς το μέρος του συνοδηγού.

Ωστόσο ο νεαρός οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και στην προσπάθεια του να διαφύγει παρέσυρε και τραυμάτισε την αστυφύλακα, ρίχνοντας την στο έδαφος.

Η αστυφύλακας μεταφέρθηκε με υπηρεσιακό όχημα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε εκδορές στη δεξιά πλευρά του προσώπου και σπάσιμο δεξιού δοντιού.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αναζητήθηκε και αναμένεται να προσέλθει εντός της ημέρας στην ΑΔΕ Λάρνακας για τα περαιτέρω
.

κυπε