Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Η 2η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου



Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι αλλά με 6 πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις καθώς βρισκόμαστε στην αρχή του φετινού μαραθωνίου, διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 27-28 Αυγούστου η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες το Σάββατο και δύο την Κυριακή, ενώ ο αγώνας Εθνικού Άχνας – ΑΕΚ Λάρνακας έχει αναβληθεί μετά από αίτημα της ΑΕΚ Λάρνακας.

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΚΟΠ, η Εκτελεστική της Επιτροπή μετά από αίτημα της ΑΕΚ Λάρνακας αποφάσισε την αναβολή του αγώνα Εθνικός Άχνας – ΑΕΚ Λάρνακας που ήταν ορισμένος για την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

“Η απόφαση λήφθηκε μετά το πρόβλημα βλάβης του αεροσκάφους που παρουσιάστηκε στην επιστροφή της ΑΕΚ από τη Τσεχία και την παραμονή της αποστολής της ομάδας μέχρι και αυτή τη στιγμή στην Πράγα”, σημειώνει στην ανακοίνωση η ΚΟΠ.

Αναφέρει τέλος ότι ο ορισμός νέας ημερομηνίας για τη διεξαγωγή του πιο πάνω αγώνα όπως και ο ορισμός για τους αγώνες Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ – Δόξα Κατωκοπιάς που είχαν αναβληθεί στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, θα γίνει στην επόμενη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Μετά τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής, θα υπάρξει διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και το Πρωτάθλημα θα επαναρχίσει το Σαββατοκύριακο 11/12 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

Σάββατο, 27 Αυγούστου
18:00 Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΕΛ Λεμεσού
19:00 Αναγέννηση Δερύνειας – Ομόνοια Λευκωσίας
19:00 Απόλλων Λεμεσού – Άρης Λεμεσού
20:00 Ανόρθωση Αμμοχώστου – Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου

Κυριακή, 28 Αυγούστου
18:00 Καρμιώτισσα Π. Πολεμιδιών – ΑΕΖ Ζακακίου
20:00 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – Ερμής Αραδίππου.


κυπε