Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Δείτε τι καταγγέλλει τo Κόμμα για τα ΖώαΤο Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, με σημερινή ανακοίνωση, καταγγέλλει ότι κάποιοι στρατιώτες που υπηρετούν στην Ειρηνευτική Δύναμη εγκατέλειψαν κουτάβια στη νεκρή ζώνη.
Σύμφωνα με την καταγγελία, στρατιώτης φυλακίου στην περιοχή Αγίου Δομετίου στη νεκρή ζώνη πληροφόρησε σήμερα το Κόμμα ότι "εθεάθη αυτοκίνητο της Ειρηνευτικής Δύναμης να κατευθύνεται προς το ελληνοκυπριακό φυλάκιο, να σταματά και αμέσως να αφήνει κάτω ένα πλαστικό κιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχαν  6 νεογέννητα κουταβάκια".

"Το γεγονός αυτό καταγγέλθηκε σήμερα από το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου προς τον Υπουργό Άμυνας και τον Διευθυντή Κτηνιατρικών υπηρεσιών γιατί τέτοιες πράξεις δεν είναι μόνο εγκληματικές, αλλά εμπεριέχουν αρκετούς κινδύνους όσον αφορά  τα θέματα διακίνησης εμπορευμάτων ή ζώων από τις κατεχόμενες περιοχές προς τις ελεύθερες περιοχές της χώρας μας", αναφέρει η ανακοίνωση.

Λόγω του ότι τα κουταβάκια είναι μόλις μερικών μηνών εθελοντές έχουν αναλάβει να τα παραλάβουν και θα γίνει προσπάθεια είτε να τα ταΐσουν δια χειρός, είτε να βρουν μητέρα να τα θηλάσει, καταλήγει η ανακοίνωση.


κυπε