Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Δείτε πόσες φορές ζεύγος τουριστών επισκέφτηκε την Αγία ΝάπαΖεύγος από την Αυστρία τιμήθηκε με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» αφού επισκέφθηκε την περιοχή 50 φορές από το 1974.


Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το πρώτο ταξίδι του ζεύγους στην Αγία Νάπα πραγματοποιήθηκε το 1974 και παρά τα τραγικά γεγονότα που συνέβηκαν στην Κύπρο τη συγκεκριμένη χρονιά, εντούτοις συνέχισαν να φτάνουν στο νησί κάθε χρόνο κάνοντας την Αγία Νάπα μόνιμο τόπο διακοπών».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας «επιβραβεύοντας την προτίμηση του ζεύγους Erich και Gertrude Kisch από την Αυστρία, που επισκέφθηκαν μέχρι σήμερα ανελλιπώς την περιοχή πάνω από 50 φορές, τους παρέδωσε τιμητική πλακέτα και τους ανακήρυξε σε «Πρέσβεις Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Δήμαρχος εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά  που είχε την τύχη να τιμήσει ένα ζευγάρι, το οποίο για δεκαετίες συνδέεται φιλικά με τη δική του οικογένεια και γνωρίζει από τη παιδική του ηλικία, ενώ έχει πραγματοποιήσει φιλίες και με πολλούς δημότες».

Ταυτόχρονα «ευχαρίστησε το ζεύγος από την Αυστρία για την προτίμηση που δείχνουν στην Αγία Νάπα προσθέτοντας πως κερδίζουν επάξια το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» δεδομένου ότι αποτελούν τους καλύτερους πρέσβεις τουρισμού τόσο της Κύπρου όσο και της περιοχής».κυπε