Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο



Εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση της υγείας μοτοσικλετιστή 23χρόνων από το Λιοπέτρι που τραυματίστηκε χθες σε οδικό ατύχημα στην Αγία Νάπα.


Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες 23χρονος από το Λιοπέτρι, οδηγούσε μοτοσυκλέτα (600 c.c.) στη Λεωφόρο Νησσί στην Αγία Νάπα όταν σε κάποια στιγμή ενώ προσπερνούσε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 45χρονη από τη Βουλγαρία, επιχείρησε να στρίψει δεξιά, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν πλαγίως.

Η σύγκρουση έγινε σε σημείο που υπάρχει διακεκομμένη άσπρη γραμμή.

Και οι δυο οδηγοί διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου η 45χρονου αφού δέχθηκε τις Πρώτες Βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Ο 23χρονος ο οποίος φορούσε κράνος ασφαλείας, υπέστη κάταγμα στο χέρι και στο πόδι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.  Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως εκτός κίνδυνου.

Οι δύο οδηγοί υποβλήθηκαν σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ από έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τόσο ο 23χρονος όσο και η 45χρονη δεν κατέχουν άδεια οδήγησης και δεν καλύπτονται από ασφάλεια έναντι τρίτου.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.


κυπε