Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Τραυματίστηκε σε παιχνιδότοπο στην Λάρνακα



Με κάταγμα κρανίου σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Μακάριο Νοσοκομείο αγοράκι 4μιση χρόνων από τα Λιβάδια το οποίο τραυματίστηκε χθες βράδυ ενώ έπαιζε σε παιχνιδότοπο στη Λάρνακα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία το ΤΑΕ Λάρνακας ενημερώθηκε γύρω στις 22.30 χθες το βράδυ από το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ότι είχε μεταφερθεί τραυματισμένο αγοράκι ηλικίας 4μιση χρόνων.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που περισυνέλεξε η Αστυνομία ενώ το παιδάκι από τα Λιβάδια βρισκόταν γύρω στις οκτώ χθες το βράδυ σε παιχνιδότοπο στην  περιοχή Λάρνακας, διέλαθε της προσοχής των γονέων του και έπεσε από τραμπολίνο στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κρανίου.
 
Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάριο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στο Παιδοχειρουργικό Τμήμα.
 
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του μικρού αγοριού κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.
 
Στο παιχνιδότοπο μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και φωτογράφησαν τη σκηνή ενώ περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.



κυπε