Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Λαμπαδιασαν τέσσερα οχήματα σε 24 ώρες


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 6.00 το πρωί της 13ης Αυγούστου 2016 μέχρι και τις 6.00 το πρωί της 14ης Αυγούστου 2016 ανταποκρίθηκε σε 4 πυρκαγιές σε οχήματα.
 
Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής, στις 08.20 το Σάββατο δέχθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε όχημα μετά από τροχαίο δυστύχημα στο οδό Γρίβα Διγενή απέναντι από την υπεραγορά Alpha Mega στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με ένα όχημα διάσωσης και η ώρα 08.30 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Η πυρκαγιά ήταν στο εσωτερικό μπροστινό μέρος του 1ου οχήματος. Οι τρεις επιβαίνοντες (πατέρας και δύο παιδιά ηλικίας 3 και 5 ετών) οι οποίοι είχαν ελαφρούς τραυματισμούς από την σύγκρουση μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού νοσοκομείου Λεμεσού με ασθενοφόρο.
 
Στις 08.24, το Σάββατο δέχθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη στην οδό Θερμοπυλών αρ. 19 στα Λιβάδια στη Λάρνακα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ορόκλινης ΄΄Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου΄΄ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η ώρα 08.39 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Η πυρκαγιά ήταν στο χώρο της μηχανής και πιθανή αιτία πυρκαγιάς είναι η απώλεια βενζίνης στον χώρο της μηχανής.
 
Στις 19.56 η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε όχημα, που βρισκόταν σε κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας μεταξύ των χωριών Αλάμπρας - Πέρα χωριού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ΄΄Λοχία Σπύρου Τταντή ΄΄ με 1 πυροσβεστικό όχημα. H πυρκαγιά ήταν στη μόνωση του συστήματος εξάτμισης στο κάτω μέρος του οχήματος και κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Π.Υ από τον ιδιόκτητη και περαστικούς. Ο ιδιοκτήτης στην προσπάθειά του να κατασβέσει την πυρκαγιά υπέστη ελαφριά εγκαύματα στο δεξί χέρι. Του παρασχέθηκαν οι Α΄ Βοήθειες από την Π.Υ. και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο από οικείους του. Η αίτια της πυρκαγιάς οφείλεται σε ελαττωματικό σύστημα καυσαερίων του οχήματος.
 
Στις 01.04 η Πυροσβεστική δέχθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο απέναντι από την οικία του ιδιοκτήτη στην οδό Κιτίου στο Παλαιομέτοχο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 3 πυροσβεστικά οχήματα και η ώρα 01.36 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Κυριακή.



- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/354894/tesseris-foties-se-oximata-mesa-se-molis-24-ores#.dpuf