Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Ελεύθερος ο 25χρονος που είχε συλληφθεί για κλοπή στην Παλώδια


Ελεύθερος αφέθηκε ο 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση διάρρηξης στην αίθουσα εκδηλώσεων στην Παλώδια.
 
Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού Μαρίνο Δημητρίου, εναντίον του 25χρονου ηγέρθηκαν υποψίες μετά από τις έρευνες των μελών της αστυνομίας.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητρίου, ο 25χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου ανακρινόμενος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.
 
Μετά από έρευνες που ακολούθησαν στην οικία του, σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε από την κλαπείσα περιουσία και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων.
 
Έκλεψαν καθίσματα μπαρ μέχρι κλιματιστικά
 
Χθες, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι μεταξύ των ωρών 2μ.μ. και 10π.μ., στις 11-12/08/2016, άγνωστοι διέρρηξαν αίθουσα δεξιώσεων, που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού και έκλεψαν εξοπλισμό όπως (συστήματα ήχου και φωτισμού, κλιματιστικά, ηλεκτρικές συσκευές, καθίσματα μπαρ, σερβίτσια κ.α.), συνολικής αξίας 102 χιλιάδων ευρώ περίπου.- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/354775/eleftheros-25xronos-pou-eixe-syllifthei-stin-palodia#.dpuf