Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Αυτοί είναι οι αγώνες της δεύτερης μέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο



Στην πισίνα επικεντρώνεται το μεγάλο ενδιαφέρον κατά τη δεύτερη μέρα των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Εκεί, όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος της ΕΑΚ Ηρόδοτος Μιλτιάδους, ξεχωρίζουν δύο αγωνίσματα.
Τα 400μ. ελεύθερο γυναικών, όπου η Κέιτι Λεντέκι από τις ΗΠΑ ενδέχεται να διεκδικήσει το πρώτο από τα τρία χρυσά μετάλλια σε ατομικά αγωνίσματα και τα 4x100μ. ελεύθερο ανδρών, ένα από τα αγαπημένα αγωνίσματα της πισίνας, στο οποίο φαβορί είναι η Γαλλία αλλά και οι ΗΠΑ που θα έχουν την ενίσχυση από τον Μάικλ Φελπς.

Στο αγώνισμα συμμετέχει και η Ελλάδα, με τους Οδυσσέα Μελαδίνη, Απόστολο Χρήστου, Χρήστο Κατραντζή και Κριστιάν Γκολομέεβ.
Δίπλα από την πισίνα, στην αρένα γυμναστικής, θα διεξαχθεί ο προκριματικός του συνθέτου ατομικού γυναικών, με την προσοχή να είναι στην Αμερικανίδα Σιμόν Μπάιλς.

Στα ομαδικά σπορ, στο μπάσκετ και στην αρένα Καριόκας 1, που βρίσκεται μεταξύ της πισίνας και της γυμναστικής, η Ισπανία του Πάου Γκασόλ αντιμετωπίζει την ισχυρή Κροατία. Στο ποδόσφαιρο, η Βραζιλία του Νεϊμάρ μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα, χρειάζεται τη νίκη κόντρα στο Ιράκ στο στάδιο της Μπραζίλια.



κυπε