Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Ακόμη τρεις ναυαγοσώστες στην Πάφο


Στην πρόσληψη τριών επιπλέον ναυαγοσωστών για την επαρχία Πάφου προχώρησε, η Επαρχιακή Διοίκηση.
Οι δυο πρώτοι ναυαγοσώστες, Παναγιώτης Παναγιώτου και Αλέξανδρος Ζαχαριάδης έπιασαν ήδη δουλειά στις παραλίες της Πάφου και της Γεροσκήπου και ο τρίτος, Δημήτρης Σωκράτους θα τοποθετηθεί από βδομάδας στην επικίνδυνη παραλία της Κισσόνεργας.
Οι νέες προσλήψεις,  έγιναν , μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, με προοπτική να ανανεωθούν και για περισσότερο. Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, χαιρέτισε την πολύ θετική εξέλιξη, για την πόλη και  ευχαρίστησε την έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου, για τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε προς αυτό τον σκοπό, αλλά και τον πρόεδρο της επιτροπής παραλιών του Δήμου Νίκο Σιμιλλίδη.
Ειδικά, στην Μαίρη Λάμπρου,  συνέχισε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, αξίζουν πολλά μπράβο,  αφού επέμενε ιδιαίτερα στις νέες προσλήψεις των ναυαγοσωστών , στις δυο συσκέψεις που έγιναν τόσο στη Λευκωσία, στο γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών όσο και στην Πάφο. Τους τρεις νέους ναυαγοσώστες, θα τους πληρώνει εξ'ολοκλήρου η επαρχιακή Διοίκηση και αναμένεται να δώσουν "ανάσες", στους συναδέλφους τους, αφού το ωράριό τους, έχει πλέον επεκταθεί από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 19.00.



- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/354634/proslipsi-allon-trion-navagososton-stin-pafo#.dpuf