Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Άφαντος παραμένει ο Βρετανός τουρίστας από την Αγία Νάπα


Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό Βρετανού τουρίστα, ο οποίος παραμένει άφαντος από το πρωί της Δευτέρας 8 Αυγούστου,
όταν έφυγε από το ξενοδοχείο όπου περνούσε τις διακοπές του μαζί με την οικογένεια του, στην Αγία Νάπα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη Δευτέρα 8 Αυγούστου προσήλθε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας 36χρονος τουρίστας από τη Βρετανία, ο οποίος ανέφερε ότι γύρω στις οκτώ το πρωί της ίδιας μέρας, ο πατέρας του, ηλικίας 69 ετών, έφυγε από το δωμάτιο όπου διαμένουν στην Αγία Νάπα, και στη συνέχεια δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με τον 36χρονο, ο οποίος έφτασε στην Κύπρο για διακοπές μαζί με τους γονείς του την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο πατέρας του εδώ και ενάμιση χρόνο πάσχει από την ασθένεια Αlzheimer.
Ο 69χρονος την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε σκούρο μακρύ μπλε τζιν παντελόνι, μπλε κοντομάνικη φανέλα, μπλε παπούτσια, κρατούσε μια μαύρη τσάντα ώμου, και στο χέρι του είχε ένα πορτοκαλί βραχιόλι, περιουσία του ξενοδοχείου.
Ο 69χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, είναι φαλακρός με ύψος περίπου 1,70 μ. και έχει καφέ μάτια. Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του άνδρα, ωστόσο μέχρι στιγμής αυτός δεν έχει εντοπιστεί.

Για τον εντοπισμό του, η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες από τη Δευτέρα το πρωί σε αρκετές περιοχές της Αγίας Νάπας.



- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/354516/afantos-gia-pempti-mera-69xronos-enteinontai-oi-anisyxies#.dpuf