Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Εκστρατεία ελέγχου φορτηγών



Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας της Αστυνομίας για πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων σο δευτερεύον οδικό δίκτυο, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου, διενήργησαν μεταξύ των ημερομηνιών 6 και 8 Αυγούστου 2016, συντονισμένη εκστρατεία ελέγχου τροχαίας, στην περιοχή ευθύνης του Σταθμού.

          Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, τα μέλη της Αστυνομίας προέβησαν σε συνολικά 23 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις, μεταξύ των οποίων 15 για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Διενεργήθηκαν επίσης, 15 προκαταρκτικοί έλεγχοι αλκοόλης. Από αυτούς, διαπιστώθηκε ότι δύο οδηγοί, οδηγούσαν το όχημά τους υπό την επήρεια αλκοόλης.
          Τέλος, οι αστυνομικοί εξέδωσαν, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας 23 γραπτές προειδοποιήσεις σε οδηγούς, για διάφορες τροχαίες παραβάσεις.
          Σε μια άλλη εξέλιξη, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών Αρχηγείου, διενήργησαν χθες, μεταξύ των ωρών 1μ.μ. και 9μ.μ., ελέγχους φορτηγών, παρά τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών.
          Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, οι αστυνομικοί προέβησαν σε 20 καταγγελίες για διάφορα αδικήματα, ενώ εξέδωσαν και έξι εξώδικες παρατηρήσεις και προειδοποιήσεις.