Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

Βούτηξε από ύψος 10 μέτρων και δείτε τι έπαθε βρετανίδα τουρίστρια


Με κάταγμα θωρακικού σπονδύλου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου τουρίστρια από τη Βρετανία, η οποία χθες τα απόγευμα βούτηξε στη θάλασσα από ύψος δέκα περίπου μέτρων στη περιοχή «Σπηλιές» στην Αγία Νάπα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις έξι χθες το απόγευμα, τουρίστρια από τη Βρετανία, η οποία βρισκόταν μαζί με  φίλους της στην περιοχή «Σπηλιές» στο Κάβο Γκρέκο, στην Αγία Νάπα, βούτηξε στη θάλασσα από ύψος περίπου 10 μέτρων, με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο νερό.
 
Αμέσως η κοπέλα ένιωσε έντονο πόνο και αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να κινηθεί.  Φίλος της την βοήθησε να βγει από τη θάλασσα και ασθενοφόρο την μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.
 
Η κοπέλα υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα θωρακικού σπονδύλου και κρατήθηκε για νοσηλεία.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/355023/sto-nosokomeio-touristriaboutikse-sti-thalassa-apo-ypsos-10-m#.dpuf