Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Δεκαπενταυγουστος. Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία


O καιρός, σήμερα θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι, θα αναπτύσσονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό.  
 
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ και παροδικά στα νότια,  μέχρι ισχυροί 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα,  ιδιαίτερα το απόγευμα, μέχρι ταραγμένη.
 
Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37  βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34  στα υπόλοιπα παράλια και στους 28  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.  Τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και αργότερα,  γενικά ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη και αργότερα στα ανατολικά και νότια,  ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό,  τα δυτικά και βόρεια παράλια,  γύρω στους 24  στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τρίτη,  την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Μετά το μεσημέρι όμως, θα αναπτύσσονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό,  οι οποίες την Τετάρτη ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη,  ενώ την Πέμπτη αναμένεται μικρή άνοδος.



- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/355048/stous-37-vathmous-o-kairos-enopsei-dekapentavgoustou#.dpuf