Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Σωτήρης Χατζημηνάς : Ο άνθρωπος της προσφοράς


Μια  ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε το Κυπριακό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας.
Το Κυπριακό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας από το 2008 είναι ένας μη κερδοσκοπικός επιστημονικός οργανισμός που εκπροσωπεί ψυχολόγους  και άλλους ειδικούς ψυχικής υγείας που προωθούν την συνθετική σκέψη στην ψυχοθεραπεία. Τα μέλη σήμερα ξεπερνούν τα 70 άτομα.

Το ινστιτούτοστο πλαίσιο του Σχεδίου Δέλτα του Κούρη   τίμησε τον συμπολίτη μας Σωτήρη Χατζημηνά  και την κ. Εύη Ευθυμίου για την βοήθεια που παρέχουν στα 30 παιδιά του Ιδρύματος.

Η συμβολή του κ. Χατζημηνά θεωρείται πολυ σημαντική αφού αποτελεί δωρητής όχι  μόνο της Πάφου αλλά και της Κύπρου ευρύτερα συμβάλλοντας όπου μπορεί Το έργο του χρονολογείται εδώ και χρόνια δίδοντας δωρεές σε πάσχοντες συνανθρώπους μας  , στον αντικαρκινικό σύνδεσμο αλλά και σε νεαρούς για να μπορούν να εκπληρώσουν τα όνειρα των σπουδών τους.

Η εκδήλωση έγινε εντός του Ιουλίου και το συγκεκριμένο σχέδιο προσφέρεται δωρεάν σε παιδιά οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα με σκοπό να θωρακίσει την οικογενειακή συνοχή και ευτυχία από τα προβλήματα που δημιουργεί η οικονομική κρίση στην Κύπρο.

Ευχή όλων μας όπως η προσφοράς του κ. Χατζημηνά προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας, αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας , ιδιαίτερα στις μέρες μαςπου τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα μαστίζουν για εκατοντάδες οικογένειες στον τόπο μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουλίου στην αίθουσα του Θεάτρου Β Δημοτικού σχολείου Τραχωνίου Λεμεσού.