Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Ζεύγος έκλεβε πορτοφόλια από τσάντες γυναικών σε υπεραγορές



Στις 18 Αυγούστου 2016, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από κάτοικο Λεμεσού, ότι την ίδια μέρα, ενώ βρισκόταν σε υπεραγορά στη Λεμεσό, κλάπηκε από την τσάντα της, το πορτοφόλι της.

          Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην εν λόγω υπεραγορά, όπου διενήργησαν εξετάσεις. Από έλεγχο που έγινε στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της υπεραγοράς, διαπιστώθηκε ότι άγνωστη γυναίκα, που συνοδευόταν από άγνωστο άνδρα, έκλεψε το πορτοφόλι της παραπονούμενης από την τσάντα της, η οποία βρισκόταν τοποθετημένη σε καροτσάκι της υπεραγοράς.
          Φωτογραφίες των δύο υπόπτων, οι οποίες λήφθηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, στάλθηκαν στα καταστήματα της συγκεκριμένης υπεραγοράς σε όλες της πόλεις.
          Γύρω στις 11.30π.μ. χθες, φρουρός ασφαλείας της υπεραγοράς στη Λευκωσία, είδε και αναγνώρισε τους δύο υπόπτους εντός της υπεραγοράς. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τους δύο υπόπτους. Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 27χρονη και 35χρονο, κατοίκους Πάφου. Στην κατοχή τους, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €1106,95 και 93 δολάρια Αμερικής.
          Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
          Ανακρινόμενοι οι δύο συλληφθέντες, φέρονται να ομολόγησαν την διάπραξη ακόμα μίας παρόμοιας υπόθεσης, σε υπεραγορά της Λάρνακας, όπου κλάπηκε πορτοφόλι γυναίκας κατοίκου Λάρνακας.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.