Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο γυναίκες. Η μία τραυματίστηκε θανάσιμα



Σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε χθες βράδυ στο Στρόβολο, έχασε τη ζωή της 69χρονη από τη Λευκωσία και τραυματίστηκε κρίσιμα 55χρονη.


Σύμφωνα με σημερινή αστυνομική ανακοίνωση, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις οκτώ το βράδυ, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονη από τη Λευκωσία, στη λεωφόρο Στροβόλου, (παρά το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες, ηλικίας 69 και 55 ετών αντίστοιχα, οι οποίες προσπαθούσαν να διασταυρώσουν το δρόμο σε φωτοελεγχόμενη διάβαση πεζών.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο της 69χρονης, ενώ η 55χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στην Τροχαία Λευκωσίας, όπου και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Αστυνομία καλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή του Πολίτη στο 1460.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.


κυπε