Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Διέρρηξαν και έκλεψαν κατοικία στην Λάρνακα



Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 250 ευρώ από κατοικία στη Λάρνακα, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 23:00 χθες καταγγέλθηκε από Ελληνοκύπριο ότι μεταξύ των ωρών 11:30 και 23:10, ενώ απουσίαζε με τη μητέρα του, διενεργήθηκε διάρρηξη στην κατοικία της μητέρας του που βρίσκεται στη οδό Βυζαντίου στη Λάρνακα.


Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν στη σκηνή και κατά την άφιξη τους ο παραπονούμενος τους ανέφερε ότι λίγο πριν αντιλήφθηκε τρία άτομα, τα οποία δεν μπόρεσε να δει καλά λόγω του σκότους και βρίσκονταν στην αυλή της κατοικίας, και τα οποία σκαρφάλωσαν στον τοίχο γειτονικού σπιτιού και διέφυγαν με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στη σκηνή μέλη του ΟΠΕ, της ΥΑΜ, της Άμεσης Επέμβασης και περίπολο των Ειδικών Καθηκόντων.

Κατά τις έρευνες στην περιοχή έγινε αντιληπτό ένα πρόσωπο που βρισκόταν σε γειτονικό πάρκο το οποίο έτρεξε και, αφού πήδηξε σε σκοτεινό περιφραγμένο χώρο ακατοίκητης κατοικίας, κρύφτηκε σε καλαμιώνες.

Η σκηνή αποκλείστηκε τα μέλη της Αστυνομίας και άρχισαν έρευνες, ωστόσο το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν εντοπίστηκε.

Από έρευνες στην οικία διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από ξύλινο παράθυρο δωματίου στην πίσω πλευρά της κατοικίας, το οποίο παραβίασαν με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.

Ύστερα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως κλάπηκαν από ένα τσαντάκι το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ σε μετρητά.
Στην οικία δεν υπάρχει εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και τα αντικείμενα της κατοικίας δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.


κυπε