Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Έντονη ανησυχία των επιχειρηματιών του εμπορικού κέντρου της Πάφου

Σημαντική ανακοίνωση του σωματείου φίλοι της παλιάς πόλης και της επαρχιακής επιτροπής του Εμπορικού κέντρου Ποβεκ Πάφου :
"Αγαπητοί συνάδελφοι, κοιτώντας πάντα το μέλλον του Εμπορικού κέντρου της πόλης και τις εξελίξεις των έργων ανάπλασης σας ενημερώσουμε ότι το έργο της αγοράς, λαϊκής γειτονίας , με έναρξη το κλείσιμο του δρόμου Αφροδίτης προγραμματίζεται την Πέμπτη 4 του μήνα.

Σε μια περιοχή που εδώ και 8 μήνες βρίσκεται στον αναπνευστήρα, το κλείσιμο της συγκεκριμένης οδού σε αυτό το χρονικό σημείο θα στραγγαλίσει το κέντρο ακόμα περισσότερο.
Την άμεση χρονολογική μετατόπιση του συγκεκριμένου έργου ζητούν οι εμπλεκόμενοι φορείς προκειμένου να παραδοθεί η ανάπλαση του Εμπορικού κέντρου της πόλης προτού αρχίσει το έργο της αγοράς.
Συγκεκριμένα θα μπλοκάρουν οποιαδήποτε ενέργεια έναρξης του συγκεκριμένου έργου.

Οι εξελίξεις που αφορούν τα χρονοδιαγράμματα για τα υφιστάμενα έργα θα συζητηθούν την Πέμπτη 04/08/2016 σε ανοιχτή συνάντηση με πρωτοβουλία της Ποβεκ στις 6 το απόγευμα στο κτίριο της παλιάς ηλεκτρικής όπου ο Δήμαρχος Πάφου και με απαραίτητη παρουσία του εργολάβου της Zemco και μηχανικών (δίνεται ως προϋπόθεση η παρουσία τους για την συνάντηση ) που έχουν σχέση με την ανάπλαση".