Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του φονικού της Αγίας Νάπας


Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό δύο νεαρών αλλοδαπών, άγνωστης μέχρι στιγμής εθνικότητας οι οποίοι σχετίζονται με το φόνο που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα στην Οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στην Αγία Νάπα, με θύμα 22χρονο Βρετανό.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου Γιώργος Οικονόμου «η Αστυνομία συνεχίζει από χθες τις έρευνες της προς εντοπισμό των δύο ατόμων που εμπλέκονται στο φόνο χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει οτιδήποτε που να μας οδηγεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα».
 
Πρόσθεσε ότι «μετά το περιστατικό οι δύο αλλοδαποί δράστες, των οποίων δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί η εθνικότητα τους, τράπηκαν σε φυγή. Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις μέσω των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης που είναι εγκατεστημένα στην περιοχή, προς εντοπισμό των δύο δραστών».
 
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι ο νεαρός τραυματίας που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου «δεν έχει αναφέρει στην Αστυνομία οτιδήποτε πέραν αυτού που είπε χθες ότι δηλαδή ο ίδιος δεν γνωρίζει κατά πόσον υπήρχε κάτι μεταξύ του θύματος και του ενός δράστη που να οδήγησε στο μεταξύ τους διαπληκτισμό που έγινε στον δρόμο. Ο διαπληκτισμός δεν ήταν τίποτε παραπάνω από σπρωξίματα» σημείωσε.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες γύρω στις 03.20 τα ξημερώματα ενώ δύο αλλοδαποί οι οποίοι εργάζονται στην Κύπρο και ήταν πεζοί στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στην Αγία Νάπα, μετά από διαπληκτισμό που είχαν με άγνωστο άτομο,δέχθηκαν επίθεση από δύο άτομα, ένα εκ των οποίων ήταν και το άτομο που είχαν διαπληκτιστεί προηγουμένως, που έφεραν μαχαίρια.
 
Ο ένας από τους αλλοδαπούς δέχθηκε τέσσερις μαχαιριές στην πλάτη ενώ το θύμα δέχθηκε μία μαχαιριά στο λαιμό, η οποία ήταν μοιραία. Τα δύο άτομα, μεταφέρθηκαν σε πολυκλινική της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός, ενώ ο δεύτερος κρατήθηκε για νοσηλεία.
 
Σύμφωνα με μαρτυρία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία ο ένας από τους δράστες ήταν μελαμψός, κοντός σε ανάστημα, λίγο παχουλός με πολύ κοντά μαύρα μαλλιά.



- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/355047/fonos-vretanou-agnapa-erevnes-gia-entopismo-draston#.dpuf