Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Η Αθανασία Κοφινιώτη στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Tourism Universe. ΦΩΤΟ



Το μοντέλο Αθανασία Κοφινιώτη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Tourism Universe, που θα πραγματοποιηθεί 28 Αυγούστου μέχρι 17 Σεπτεμβρίου 2016  στο Λίβανο.
Η Αθανασία, που είναι μισή Ελλαδίτισσα και μισή Κύπρια,  μίλησε στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ γι’ αυτή της την συμμετοχή στον μεγάλο αυτό διαγωνισμό ομορφιάς. Μας είπε για το πώς αισθάνεται και για το αν θα της δοθούν ευκαιρίες για διεθνή καριέρα μέσα από τοMiss Tourism Universe.


"ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΠΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΕΥΓΕΝΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ.



ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .



ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ  ΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΟΥ .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΚΥΠΡΟ!!! 




ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΣΟ  ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΩΝ  STARMISTER GS HELAS  ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑ.



Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΙΣΩΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ".




Την Αθανασία στέλνει στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Tourism Universe, που θα γίνει τέλος Αυγούστου στο Λίβανο,  η πρόεδρος ομορφιάς και τουρισμού Ελλάδας και Κύπρου και ιδιοκτήτρια του πρακτορείου μοντέλων  Prestige models show production Σταυρούλα Νικολάου.