Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Δείτε γιατί 29χρονος υπάλληλος κατέληξε στο κελί


Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκε 29χρονος, ο οποίος χθες κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι είχε πέσει θύμα ληστείας.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού Μαρίνο Δημητρίου, ο 29χρονος ισχυρίστηκε ότι χθες, ενώ είχε μεταβεί σε εμπορική τράπεζα να καταθέσει τις εισπράξεις του βενζινάδικου στο οποίο εργάζεται, κουκουλοφόρος του επιτέθηκε, κτυπώντας τον στο κεφάλι.
Στη συνέχεια, όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο 29χρονος, ο ληστής κατάφερε να του αρπάξει τα χρήματα που ανέρχονταν σε €54.275,12 και να τραπεί σε φυγή πεζός προς βόρεια κατεύθυνση.
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητρίου, μέλη της Αστυνομίας άρχισαν αμέσως τη διερεύνηση της υπόθεσης. Από μαρτυρίες που κατέχει η Αστυνομία, φαίνεται, σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, να αντικρούονται οι ισχυρισμοί του 29χρονου.
Η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του υπόπτου χθες το απόγευμα και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.
Σύμφωνα με τον ανακριτή, στο μέρος φαίνεται, σύμφωνα με μαρτυρίες, να πλησιάζει άλλο πρόσωπο τον 29χρονο, όχι με επιθετικές διαθέσεις, αλλά με φιλικές, και να συνομιλούν περισσότερο χρόνο από αυτόν που ανέφερε ο παραπονούμενος.
Ο 29χρονος, ο οποίος εμμένει στη θέση ότι έπεσε θύμα ληστείας, τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση. Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής από υπάλληλο και δημόσια βλάβη.



- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/355454/ypo-eksaimeri-kratisi-29xronos-ypallilos#.dpuf