Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Λαμπάδιασαν δίκυκλο και αποθήκη



Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 19ης Αυγούστου 2016 μέχρι και τις 06:00 της 20ης Αυγούστου 2016 ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια, 10 πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.


Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ώρα 19:40 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε δίκυκλο αγνώστων στοιχείων στην αυλή του Δημοτικού σχολείου Σταυρού στη Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως “Λοχία Σπύρου Τταντή” με τρία οχήματα και η ώρα 19:52 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Η πυρκαγιά στο δίκυκλο οφείλεται σε κακόβουλη πράξη. Η σκηνή παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Η ώρα 19:11 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε αποθήκη στο υπόγειο κατοικίας στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο χωριό Πολέμι της Πάφου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο οχήματα και ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Στρουμπιού με ένα όχημα. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής από γείτονες. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, πλαστικά δοχεία με μπογιές και βενζίνη, καθώς και είδη επίπλωσης. Τα αίτια της πυρκαγιάς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οφείλονται σε απροσεξία ανηλίκων.


κυπε