Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Δείτε σε ποιον πέρασαν χειροπέδες για κλοπές από διαμερίσματα τουριστών στην Αγία ΝάπαΒούλγαρος 32 χρόνων συνελήφθη ως ύποπτος για κλοπές από διαμερίσματα τουριστών στην Αγία Νάπα και σε έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων γυαλιά ηλίου, ρολόγια και φορτιστές τηλεφώνων.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από τρεις τουρίστες ότι χθες μεταξύ των ωρών 4 και 9 το πρωί, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα όπου διαμένουν στην Αγία Νάπα και έκλεψαν δύο κινητά τηλέφωνα κι ένα ρολόι.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων λήφθηκε μαρτυρία ότι 32χρονος, κάτοικος Αγίας Νάπας, πιθανόν να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του όπου διενήργησαν έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια οκτώ ζεύγη γυαλιών ηλίου, τρία ρολόγια, έξι φορτιστές τηλεφώνων, ένα γυναικείο τσαντάκι, ένα ζεύγος ακουστικών, ένα κλειδί και ένα κουτί με νομίσματα διαφόρων χωρών.

Όλα τα ανευρεθέντα, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπών, παραλήφθηκαν από την Αστυνομία ως τεκμήρια.

Ο 32χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.κυπε