Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Τρεις μέρες στο κελί το ζεύγος που έκλεψε πορτοφόλια σε υπεραγορές



Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το πρωί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 27χρονης και 35χρονου από τη Βουλγαρία, οι οποίοι συνελήφθησαν για υποθέσεις κλοπών από ανυποψίαστους πελάτες υπεραγορών.


Η δράση των δυο υπόπτων, που διαμένουν στην Πάφο, καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης υπεραγοράς της Λεμεσού, μετά από καταγγελία για κλοπή πορτοφολιού από τσάντα. Όπως διαπιστώθηκε, άγνωστη γυναίκα, που συνοδευόταν από άγνωστο άνδρα, έκλεψε το πορτοφόλι της παραπονούμενης από την τσάντα της, η οποία βρισκόταν τοποθετημένη σε καροτσάκι της υπεραγοράς.

Φωτογραφίες των δύο, οι οποίες λήφθηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, στάλθηκαν στα καταστήματα της συγκεκριμένης υπεραγοράς σε όλες τις πόλεις, ενώ χθες φρουρός ασφαλείας της υπεραγοράς, στη Λευκωσία, είδε και αναγνώρισε τους δύο υπόπτους εντός της υπεραγοράς.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τα δυο πρόσωπα και, από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 27χρονη και 35χρονο, κατοίκους Πάφου. Στην κατοχή τους εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €1.106,95 και 93 δολάρια Αμερικής.

Ανακρινόμενοι, οι δύο συλληφθέντες φέρεται να ομολόγησαν τη διάπραξη ακόμα μίας κλοπής πορτοφολιού, σε υπεραγορά της Λάρνακας.

Οι ύποπτοι, εναντίον των οποίων διερευνώνται υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση τους για περίοδο τριών ημερών.


κυπε