Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Πέντε μέρες πίσω από τα σίδερα για κλοπές από διαμερίσματα τουριστών στην Αγία ΝάπαΤο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον Βούλγαρου, 32 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από κατοικία και παράνομης κατοχής περιουσίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από τρεις τουρίστες ότι χθες μεταξύ των ωρών 4 και 9 το πρωί, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα όπου διαμένουν στην Αγία Νάπα και έκλεψαν δύο κινητά τηλέφωνα κι ένα ρολόι.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων λήφθηκε μαρτυρία ότι 32χρονος, κάτοικος Αγίας Νάπας, πιθανόν να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του όπου διενήργησαν έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια οκτώ ζεύγη γυαλιών ηλίου, τρία ρολόγια, έξι φορτιστές τηλεφώνων, ένα γυναικείο τσαντάκι, ένα ζεύγος ακουστικών, ένα κλειδί και ένα κουτί με νομίσματα διαφόρων χωρών.

Όλα τα ανευρεθέντα, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπών, παραλήφθηκαν από την Αστυνομία ως τεκμήρια.

Ο 32χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.κυπε