Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Βούτηξαν τσαντάκι με διαμάντια μεγάλης αξίας



Τσαντάκι που περιείχε τέσσερα διαμάντια συνολικής αξίας 200 χιλιάδων ευρώ, ιδιοκτησίας Ρώσου υπηκόου, μόνιμου κατοίκου Λειβαδιών, κλάπηκε έξω από αρτοποιείο στη Λάρνακα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το απόγευμα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από Ρώσο υπήκοο, μόνιμο κάτοικο Λειβαδιών, ότι γύρω στις δύο το μεσημέρι της ίδιας μέρας, μετέβη με φίλο του σε αρτοποιείο που βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, όπου και κάθισαν.
 
Όταν έφυγαν, ο Ρώσος ξέχασε στο τραπεζάκι έξω από το αρτοποιείο ένα τσαντάκι ώμου, χρώματος μαύρου το οποίο περιείχε σε ένα μικρό πλαστικό κουτί τέσσερα διαμάντια, δύο από τα οποία ήταν χρώματος πορτοκαλί, το ένα κίτρινο και το ένα πράσινο.
 
Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του Ρώσου τα διαμάντια, συνολικής αξίας γύρω στις 200 χιλιάδες ευρώ, αποτελούν οικογενειακή περιουσία που έφεραν οι γονείς του στην Κύπρο από τη Ρωσία.

Στο τσαντάκι υπήρχαν επίσης ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 300 ευρώ, η άδεια οδηγού του Ρώσου και το διαβατήριο του ανιψιού του. Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος δεν είχε ασφάλεια έναντι κλοπής και δεν υποψιάζεται κανένα για την κλοπή.
 
Το αρτοποιείο διαθέτει κλειστό σύστημα παρακολούθησης το οποίο ήταν σε μη λειτουργήσιμη κατάσταση.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.



κυπε