Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Δείτε τον καιρό στην Κύπρο σήμερα



Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν, από το µεσηµέρι, νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά δυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα της Παρασκευής θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.