Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Δείτε που οφείλεται η ναυτική τραγωδία της Αίγινας


Στην Ελλάδα σε στιγμιαία απροσεξία απέδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης και χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου, τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα. 
 
Το ταχύπλοο εμβόλισε τουριστικό σκάφος με 24 επιβαίνοντες, με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ αυτών ένα πεντάχρονο κοριτσάκι με τον πατέρα του, να βρουν τραγικό θάνατο και 16 να τραυματιστούν. 
 
Από την Αίγινα, όπου μετέβη, ο Υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, έκανε λόγο για παράλογη συμφορά και εγκληματικό ανθρώπινο λάθος, ενώ ζήτησε οι ευθύνες να αποδοθούν με απόλυτη αυστηρότητα.
 
Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους, επίσης, ο 58χρονος κυβερνήτης του τουριστικού σκάφους, καθώς και ένας άνδρας 40 – 45 ετών, η σορός του οποίου ανασύρθηκε αργότερα από τον βυθό της θάλασσας, από βατραχανθρώπους του Λιμενικού.
 
Στο σκάφος, εκτός από τον 44χρονο πατέρα και την άτυχη 5χρονη κόρη του, επέβαινε και ο 9χρονος γιος του, ο οποίος σώθηκε, ενώ η μητέρα, που έμεινε στο ξενοδοχείο, επειδή δεν ήθελε να πάει στην εκδρομή, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.



- See more at: http://www.sigmalive.com/news/greece/355369/quotstigmiaia-aproseksiaquot-i-naftiki-tragodia-stin-aigina#.dpuf